• hannah_001.jpg
 • hannah_002.jpg
 • hannah_003.jpg
 • huidcoach_02.jpg

hannah

Gezichtsbehandeling

Ik geloof in mooi ouder worden. Een gezonde huid straalt schoonheid uit. Daarom werk ik met de producten van hannah voor huidverbetering. De behandelingen van hannah zijn niet zomaar een schoonheidsbehandeling, maar maken je huid structureel mooier. Om het hannah concept echt te begrijpen, moet je het gewoon beleven.

Een gezichtsbehandeling bestaat uit 5 stappen, te weten:

 1. Reinigen
 2. Peelen
 3. Stimuleren
 4. Herstellen
 5. Beschermen

Stap 1 = Reinigen:

Alleen een goed gereinigde huid kan verzorgende en huid verbeterende werkstoffen opnemen.

Stap 2 = Peelen:

Na het reinigen is het van groot belang de dode huidcellen te verwijderen. Onze huid is een goede beschermer tegen alle schadelijke stoffen van buitenaf. Maar om de produkten goed op te laten nemen, is het van groot belang de huid voor te bewerken door o.a. een goede peeling.

Stap 3 = Stimuleren:

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap in het hannah concept voor huidverbetering. Zonder een goede doorbloeding is huidherstel zo goed als onmogelijk.

Stap 4 = Herstellen:

Na reinigen, peelen en stimuleren is het noodzakelijk om de huid weer te herstellen met de juiste produkten.

Stap 5 = Beschermen:

Uw huid staat dagelijks bloot aan UV straling, wisselende temperaturen, uitlaatgassen en wind. Dit resulteert vaak in een droge huid, welke huid problemen kunnen veroorzaken en daarmee een versneld verouderingsproces in gang kan  zetten.

Zorg er dus altijd voor dat uw huid goed beschermd is voor u de deur uitgaat.

Hannah bindweefselmassage

Met het hannah concept wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om alles uit de huid te halen wat er nog potentieel in aanwezig is. Dat wil zeggen dat zowel de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, de egaliteit, de glans en de huidconditie eerst intensief verbeterd moet worden. Eén van de methodes hiervoor is de hannah bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) voor een duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is daarnaast ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding. Deze heeft effekt op de verjonging van de huidstructuur en zorgt voor reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te laten doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en de afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie gestimuleerd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van huidconditie
 • Stimulatie van huiddoorbloeding
 • Stressreductie door wegnemen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering opname werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering celdeling
 • Verbetering huidstructuur en huidteint
 • Vermindering rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering huidweerstand

Spectaculaire resultaten in de strijd tegen littekens en rimpels zonder ingrijpende operaties.

Rimpel reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Skin Analyzer

De eerste stap bij huidverbetering is een professionele huidanalyse met de Skin Analyzer van hannah. Hiermee wordt het vochtgehalte, de zuurgraad en het vetgehalte van de huid vastgesteld.

Waarom zijn de pH-waarden, vocht- en vetgehalte belangrijk voor je huid?

Elke huid is anders en vraagt om haar eigen unieke verzorging. De juiste balans tussen zuurgraad, vocht- en vetgehalte zorgen voor:

 • Een goede opname van werkzame stoffen (vochtgehalte)
 • Een juist vetgehalte, dit betekend een betere bescherming(vetgehalte)
 • Een natuurlijke beschermmantel tegen schimmels en bacteriën (zuurtegraad)

De Skin Analyzer is in staat binnen 1 minuut de exacte gegevens van jouw huid te bepalen. Je kunt zelf meekijken naar de resultaten.

Op basis van deze meetgegevens kunnen wij meer informatie geven over de huid, de huidconditie en alles wat belangrijk is voor een goede verzorging.