• ayurveda_00.jpg
  • ayurveda_01.jpg

ayurveda

Behandelingen voor lichaam en geest

De LAKSHMI behandelmethoden zijn afgestemd op de principes van Ayurveda. Dit is een Indiase kruidenleer die al duizenden jaren gebruikt wordt en zich in de loop der tijden steeds verder heeft geperfectioneerd. De Ayurveda is dan ook de bakermat van de westerse geneeskunde.

In de Ayurveda wordt gewerkt met de drie dosha's: vata, pitta, kapha. Deze elementen heeft een ieder in zich, maar wanneer er een dosha overheerst kan je uit balans raken. Dit kan je ontdekken door bijvoorbeeld huidproblemen, stofwisselingsproblemen, slecht slapen, hoofdpijn enz. Bij aanvang van het beautyconcept wordt er met behulp van een cliëntenkaart vastgesteld welk dosha type u bent. Aan de hand daarvan wordt bepaald met welke oliën er gewerkt wordt en welke massagetechniek er wordt toegepast.

Lakshmi biedt u het unieke beautyconcept voor lichaam en geest. Dit is een behandeling waarbij de schoonheidsspecialiste werkt met 100% natuurlijke producten, afgestemd op huidtype en uw persoonlijke constitutie. U komt weer perfect in balans en U zult zich ontspannen en vitaal voelen. Uw huid krijgt weer een gezonde en frisse uitstraling en voelt zacht aan.

Behandelingen met Lakshmi producten bereiken dit effect door de zuiverheid en de speciale massagetechnieken.